udhëheqës...

Technology International Services" ne këte rajon punon nga viti 1999. Ju prezentojmë brende të cilesisë së lartë nga prodhuesit amerikane, gjermane dhe italiane ne fushën e ngrohjes dhe klimatizimit,pajisjeve hidraulike dhe rregullimeve banjo. Jemi prezent ne tregun e Kroacisë, Sllovenisë, Maqedonisë, Shqiperise dhe Kosovës ndërmjet klienteve besnikë.

Brendet e cilësisë së lartë ju'a prezentojmë ndërmjet linqve të fabrikave ku mund te gjeni përshkrimet dhe karakteristikat e produkteve. Për informacion më të detajuar si edhe shërbimin e kompletuar dhe dokumentacionin jemi në dispozicionin tuaj me dëshirë që te gjejmë produktin i cili ploteson të gjitha nevojat dhe kërkesat tuaja.

kondicionim

TEL

industri

Ventil-konvektorë, radiatorë çeliku monobllok, njësi ngrohëse, perde ajri, njësi trajtimi ajri, oxhakë shkarkimi tymi

Kulla ftohëse, kondensatorë avullues dhe njësi për ruajtjen e prodhimeve ne akull

Grupe ftohës dhe pompa nxehtësie

ngrohje

Kulla ftohëse, kondensatorë avullues dhe njësi për ruajtjen e prodhimeve ne akull

Grupe ftohës dhe pompa nxehtësie

Radiatorë tualeti dhe sisteme ventilimi

Radiatore tharës

Enë zgjerimi, autokllava, akumulues energjie, rezervuarë polietileni

vodoinstalacije

Valvola me sferë për gaz dhe ujë

Valvola të vogla me sferë

Valvola, kolektorë, rakorderi

Enë zgjerimi, autokllava, akumulues energjie, rezervuarë polietileni

Valvola me sferë për gaz dhe ujë

Valvola të vogla me sferë

uredjenje kupatila

Reduktorë presioni dhe filtra

Valvola të vogla me sferë

Elektromotorrë dhe elektro-pompa zhytëse

Radiatorë tualeti dhe sisteme ventilimi

Radiatore tharës

Produkte qeramike sanitare

Produkte qeramike sanitare

Produkte qeramike sanitare

Rubineta tradicionale dhe me  mishelatorë

Vaska hidromasazhi, pjata dushi, kabina dushi, SPA, sauna, hammame, mini-pishina

Aksesorë tualeti

BACK TO TOP

2014 Technology International Services | All Rights Reserved

+381 (0)11 3440 862

+381 (0)11 3440 153

Svetog Save 32/5

11000 Belgrade

Serbia

 

PH: + 381 11 3440 862

PH: + 381 11 3440 153

FAX:  + 381 11 3085 730

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.